We zetten ons in om mensen zoals jij te ondersteunen op weg naar herstel

Wie zijn wij

Ik ben Petra van Putten, en samen met mijn man Theo zetten we ons in om mensen zoals jij te ondersteunen. Het is mijn passie om anderen te helpen, iets wat ik al mijn hele leven doe. Ik heb 12 jaar gewerkt als maatschappelijk werker, eerst bij een gerenommeerde maatschappelijke instelling en later bij een GGZ-organisatie. Samen met Theo hebben we pleegzorg verleend, crisisopvang geboden en in juni 2011 ons eigen gezinshuis opgezet.

In ons gezinshuis bieden we een liefdevol thuis aan jongeren die niet meer bij hun ouders kunnen wonen vanwege complexe uitdagingen. Deze jongeren kunnen niet in een pleeggezin terecht vanwege hun specifieke behoeften. Het is een reis geweest vol toewijding en betrokkenheid.

De Melillo Method

Onze ontdekking van de diepgaande veranderingen door een neurologische benadering, geïnspireerd door Dr. Robert Melillo, heeft mijn passie past echt laten ontvlammen. We hebben opmerkelijke resultaten gezien bij sommige van onze kinderen, zoals verminderd gebruik van medicatie voor ADHD en verbeterde leesvaardigheden.

Dit inspireerde mij om de opleiding ‘Neurodevelopmental Disorders in Childhood’ bij Dr. Robert Melillo (Klinicus, professor, hersenonderzoeker en bestverkopende auteur in Amerika) te volgen, samen met andere aanvullende trainingen.